divendres, 8 de setembre del 2017

L'acollida

L’escolarització tan primerenca suposa, per a tots, i especialment per als infants, un gran trasbals emocional. Un entorn on tot i on tots els som encara desconeguts, i en un moment en què encara no poden expressar-nos verbalment com se senten, així com tampoc entendre que tornareu després, perquè només habiten l’ara i l’ací.
Un salt al buit que només podem atenuar acollint-los amb tot el nostre afecte i respecte, i, per damunt de tot, vivint aquest canvi de la manera més suau i natural possible: compartint-la amb vosaltres, pares i mares.
Durant uns dies, setmanes o mesos… sense horaris preestablerts ni incorporacions uniformes, ja que cada xiquet té un ritme, unes necessitats i interessos diferents, i és l’escoleta la que cal que s’hi adapte, i no a l’inrevés. 
És per això que al Trenet podeu estar, i volem que estigueu, tant de temps com vulgueu, per acompanyar els vostres fills en la descoberta de cada racó de l’Escoleta i començar a teixir les primeres complicitats amb les mestres i els companys a recer de l'estima i la seguretat que els dóna la vostra presència.
Perquè el Trenet és casa vostra, famílies, i, l’educació, un camí coral que tot just comencem a recórrer de la mà… Benvinguts!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada