dissabte, 1 de setembre del 1979

Patraix, una escola oberta a la vida

Patraix, la nostra estació d'eixida i aribada, dóna sentit al nostre projecte educatiu, i és que Patraix és el barri que ens acull i ens nodreix cada any de mil i una experiències i emocions compartides.
La nostra plaça, l'escola de vida on a tothora anem a pintar, xarrar, comprar, jugar, fer fotos, ballar.... i tants altres racons com la biblioteca, l'ouateria, la verduleria, el forn, el centre de majors, la llibreria, la pescateria... on trobem un fum de veïns que pugen amb nosaltres al Trenet del goig de ser i fer barri, teixint junts eixa xarxa de confiança, seguretat i estima que necessitem per créixer junts i construir el Patraix amable, net, alegre i combatiu que tots somiem. 
Som i fem Patraix, i estem al carrer de Calamocha, 12, d'on cada dia eixim per viure experiències d'aprenentatge, de creació i d'intercanvi tan significants i il·lusionants com les que ara vos mostrem. 
Moltes gràcies a Leo, Azahar, Pili, Nacho i Lola, Carmen, Nacho, Jose, Cris... i a tota la resta d'establiments, associacions i veïns del barri, per fer que viatjar amb vosaltres siga tan fàcil, tan enriquidor i tan bonic!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada